Kiadványok

Közigazgatási jog – jogi szakvizsga felkészítő kötet – 2. hatályosított kiadás
2016-11-22
Polgári jog I. – jogi szakvizsga felkészítő kötet – 4.kiadás 2021
2016-11-22
Show all

Polgári eljárásjog – jogi szakvizsga felkészítő kötet – 3. hatályosított kiadás


Leírás

A jogi szakvizsgára készülő jogászok mindig nagy kihívással néznek szembe a felkészülés során, hiszen a felkészülés alapjául szolgáló törvényi és bírósági gyakorlat anyagán kívül kevés támpontjuk van. És ez így is van rendjén egy gyakorló jogásznál, aki az egyetem elvégzésével arról tett bizonyságot, hogy jelentős terjedelmű anyagok rendszerező áttekintésére képes. Mindazonáltal a jelölti, fogalmazói időszakban végzett gyakorlat tárgya jelentősen behatárolja azt a joganyagot, amelyen belül a fiatal kollegák elmélyültek. Ezt a szükségszerű specializációt rendszeres, szervezett felkészüléssel enyhíthetik az adott szakmák, de hasznos egy olyan összefoglaló, rendszerező jegyzet is, ami az Igazságügyi Minisztérium elvárásai, a kiadott tételsor alapján segíti a vizsgaanyag áttekintését. A széles, minden jelentős jogászi szakma összefogásán alapuló szerzőcsapat akiknek többsége maga is a szakvizsgabizottság cenzora ezt a célt tűzte maga elé: egy olyan tananyag, segédanyag megírását, amely rendszeres áttekintést ad a polgári eljárásjog szakvizsgán előkerülő (ill. a szorosan kapcsolódó) részeiről.

 

Szerzők: Dr. Deák Beáta, Dr. Fodor T. Gábor, Dr. Goldea Zsuzsanna, Dr. habil. Gyekiczky Tamás, PhD, Dr. Herédi Erika, PhD, Dr. Lovassy Ádám, Dr. Pákozdi Zita, Dr. habil. Pribula László, Dr. Rák Viktor, Dr. Réti László, Dr. Sándor-Szőke Zsuzsanna, Dr. Schadl György, Prof. Dr. Szabó Imre, Dr. Szalai Péter, Dr. habil. Udvary Sándor, Dr. Varga Imre, Prof. Dr. Wopera Zsuzsa

 

Lezárás dátuma: 2018. szeptember 9.

További információk
Tömeg 1040 kg
Oldalak száma

636

Boritó

PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT

ISBN:

978-963-413-217-2

Boltok:

Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, jegyzetbolt 1042 Budapest, Viola u. 2-4. „A” épület mfszt. 3.
Justinianus Könyvesbolt 1088 Budapest, Szentkirályi u. 30.
ELTE ÁJK Eötvös-pont 1053 Budapest, Kecskeméti u. 10-12.
Libri.hu
Bookline.hu